Rafel Nadal

Periodista
rafel-nadal Mercat de Nadal del Llibre

Rafel Nadal

Periodista
twitter-icon
Signarà a: Sala Brassatge - 21.15h

BIOGRAFIA

És periodista, escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a RAC1 , TV3 i 8TV. Ha estat director d’El Periódico de Catalunya de maig del 2006 a febrer del 2010, període durant el qual el diari va rebre, entre d’altres, el Premi Nacional de Comunicació (2008), el premi al millor diari d’Europa de l’European Newspaper Congress (2008), el premi a la millor portada de l’any de la Society for News Design (2007) i el premi al millor disseny d’Espanya i Portugal, de la SND (2007). Anteriorment, ha treballat en els principals diaris del país i ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en empreses editores i grups de comunicació.

En el camp literari ha destacat per la publicació de novel·les com ‘Quan érem feliços’, ‘Quan en dèiem xampany’ o ‘La maledicció dels Palmisano’.

La maledicció dels Palmisano

Rafel Nadal (Edicions 62, 2015)

“M’has de prometre que, si és nen, faràs veure que és teu i el criaràs com un Convertini. Li posarem Vitantonio. Només tu i jo sabrem que és en honor del meu Vito Oronzo, que l’haurà engendrat, i del teu Antonio, que li haurà donat el nom i l’oportunitat de sobreviure a la maledicció dels Palmisano”.