AUTORES I AUTORS
Descobreix els veritables protagonistes d’aquesta festa i assabenta’t de quines són les seves novetats literàries. No perdis l’oportunitat de conèixer-los en persona i aconseguir la seva signatura!
Jaume Clotet
Jaume Clotet i Planas és llicenciat en Periodisme i en Història. Va ser corresponsal al País Basc entre els anys 2001 i 2003 per al diari Avui i per a l’emissora Ona Catalana i posteriorment va ser cap de premsa del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, sotsdirector de l’Agència Catalana de Notícies, cap de política del diari Avui, director general de Comunicació del Govern i director de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.És coautor de Les millors obres de la literatura catalana (comentades pel censor) (2010) i de la novel·la Lliures o morts (2012), amb la qual va vendre més de 20.000 exemplars. També és autor de diversos contes infantils i del llibre 50 moments imprescindibles de la història de Catalunya (2014), i és coautor de l’assaig Política de defensa i Estat propi (2017). L’any 2016 va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica amb El càtar proscrit i l’any 2024 el Premi Josep Pla amb La Germandat de l’Àngel Caigut.
Maria Barbal
Maria Barbal es va donar a conèixer amb la noveŀla Pedra de tartera (premis Joaquim Ruyra 1984 i Joan Crexells 1985), traduïda a divuit idiomes. Tot seguit va publicar Mel i metzines (1990) i Càmfora (premis de la Crítica 1992, Crítica Serra d’Or 1993 i Nacional de Literatura 1993). Ha publicat altres títols com Escrivia cartes al cel (1996), Carrer Bolívia (1999), Bella edat (2003), País íntim (Premi Prudenci Bertrana 2005) i Emma (2008). Després del seu debut com a autora de narracions amb La mort de Teresa (1986), va publicar Ulleres de sol (1994), La pressa del temps (2009) i Cada dia penso en tu (2011). L’any 2014 va publicar la noveŀla En la pell de l’altre, i A l’amic escocès (2019). El 2021 va guanyar el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes per la seva trajectòria literària i el Premi Josep Pla amb la noveŀla Tàndem, traduïda al castellà, italià, eslovè, alemany i àrab. L’any 2023 es va publicar la noveŀla Al llac i Tots els contes, una ambiciosa edició a càrrec de la catedràtica de Literatura Catalana Carme Arenas, que aplega la totalitat dels contes escrits per l’autora.
Roc Casagran
Roc Casagran (Sabadell, 1980) és professor i escriptor. Ha publicat els llibres de poesia Els carrers de les fàbriques, Trènicament trennificats, L’ombra queixalada, Direm nosaltres i L’abraçada que. També és l’autor de les novel·les Austràlia, Un ós panda al pas zebra, Ara que estem junts i L’amor fora de mapa, i de l’àlbum que va il·lustrar Mari Fouz, T’estimo fins a l’horitzó. Ha estat el guionista de la sèrie Amb mal peu que va emetre Catalunya Ràdio, i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació. Alguns dels seus poemes han estat convertits en cançons per músics com ara Cesk Freixas, Gemma Humet, Borja Penalba o Mireia Vives. De tant en tant fa recitals arreu del país. El 18 de febrer del 2025 va arribar a les llibreries Somiàvem una illa, novel·la amb la qual va guanyar el premi Sant Jordi que convoca Òmnium Cultural.
Marina Martori
Marina Martori és una escriptora i gestora cultural catalana. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull, professionalment ha treballat en el món del disseny i del teatre. També ha escrit diverses novel·les tant per a nens com per a adults de diferents gèneres, incloent-hi romàntic o novel·la negra, així com alguns contes i articles. Ha col·laborat a ràdio, televisió, teatre, centres culturals i actualment ho fa de forma habitual del diari El 9 Nou. És directora del Teatre Auditori de Llinars del Vallès, localitat on resideix des de la seva infantesa.]És gestora cultural, psicòloga i escriptora. Aquesta història és la seva catorzena novel·la publicada. D’entre les seves obres destaquen Blau turquesa (1998), Dones salvatges (2012), Una casa lluny del mar (2019) i Nit americana (2021), aquestes dues últimes publicades per Viena Edicions. També ha publicat contes, llibres biogràfics i articles. Ha viscut sempre a Llinars del Vallès, però té un tros de cor a recer del vent, prop del mar de Tossa. Escriure la fa molt feliç, però llegir encara més.
Mireia Giró
Formada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, va ampliar els seus estudis a la New York Film Academy de Londres. Ha treballat en producció i realització de televisió, publicitat i ficció a Barcelona, Madrid i Londres.
Ha escrit i dirigit tres curtmetratges que han aconseguit reconeixement en diversos concursos i festivals. El seu curtmetratge Te quiero mal, produït en el marc de festival gallec Curtocircuito’05, compta amb més d’una vintena de premis; com el de Millor Curtmetratge Internacional del Taormina Filmfest (Sicília) 2005, el de Millor Curtmetratge Dramàtic del HDFest de Nova York 2007 o el Premi del Públic del VIII Concurs de Curtmetratges del programa Versión Española de TVE.
Ha dirigit la sèrie transmèdia Em dic Manel (TV3) i, també, la mini sèrie No we can’t (betevé).
Actualment, és realitzadora d’exteriors i guionista del programa Alguna Pregunta Més? de TV3 i col·laboradora del Planta Baixa de la mateixa cadena. Té seccions setmanals als programes de ràdio Vostè primer (Rac1) i Matina Codina (Rac105).
Xavier Barriga
Xavier Barriga, nascut en el si d’una família de flequers, va començar la seva trajectòria professional ben aviat, als catorze anys, al negoci familiar. No va trigar gaire a descobrir la seva passió per l’art d’elaborar el pa de manera tradicional, i va assistir a xerrades tècniques, demostracions i cursos per tal de formar-se. Quan va fer vint-i-tres anys va decidir emancipar-se i va viatjar a França, Itàlia, Portugal i Dinamarca, on va compaginar feina i formació. L’any 1999 es va incorporar com a assessor tècnic en una coneguda empresa italiana de forns, i va formar part del departament de recerca i desenvolupament de farines en una de les farineres més importants del país. El 2001 va decidir posar en marxa Atecpan, una consultora que es dedica a assessorar les empreses panificadores, i el 2008 va fer un pas més per mostrar públicament els seus coneixements amb la inauguració de la primera fleca Turris, a Barcelona, on comercialitza pa artesà amb la qualitat i el gust de sempre.
Lluc Crusellas
Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a l’estiu del 2013, amb 17 anys, quan va decidir formar part de l’equip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Va seguir la formació especialitzada com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’escola Hofmann, on va aprendre els secrets de l’ofici. Va tenir l’oportunitat d’iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, va formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, va canviar la capital per la comarca d’Osona, per Vic. És aquí, a casa, on ha pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d’avui, lidera la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la seva carrera és quan, el 2021, aconsegueix ser el millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, fa realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.
Laura Zurriaga (@croquetadexocolata)
Laura Zurriaga va estudiar química, cuinera especialitzada en rebosteria, professora i divulgadora. Des del seu perfil Croqueta de Xocolata, ha conquerit les xarxes socials compartint receptes, trucs i consells perquè, amb els ingredients i els estris que tots tenim a casa, puguem gaudir d’una rebosteria saludable per al cos i per a la ment. El 2024, va publicar el llibre de receptes Dolços sanots i va rebre el premi Zapping a la millor iniciativa a la xarxa pel seu compte d’Instagram, que havia arreplegat més de 104.000 seguidors. També va guanyar el premi AMIC-Tresdeu al millor creador/a de l’any. L’any següent, el 2025, va ser finalista dels Premis CRIT en la categoria de gastronomia.
Salvador García- Arbós
Salvador Garcia-Arbós (Besalú, 1962) va estudiar per ser enginyer agrícola. Per carambola va acabar de periodista i escriptor encasellat en el panem et circenses. Ha escrit d’agricultura, d’economia, de política, municipal i parlamentària, de religió, de cultura jueva, de còmics i de Tintín, de música i d’esports de regional, i d’etnobotànica. Ha fet de crític gastronòmic i d’inspector de guies. Caníbal gastronòmic i gastropredicador, parla de tendències gastronòmiques, de food art, eat art i gastronomia i art en diferents mitjans com ara: Cuina, BonArt, Catalunya Ràdio (Un restaurant Caníbal a Berlín), Gavarres, Mirmanda.
Francesc Miralles
Va néixer a Barcelona el 1968. Després de llicenciar-se en Filologia Alemanya i fer un Màster d’Edició, va treballar de traductor i posteriorment d’editor en un segell d’autoajuda. Els anys de confinament a l’oficina el van convèncer que aquella no era vida per ell, així que va presentar la seva dimissió per treballar com a freelance. En un llarg viatge per l’Índia va escriure la seva primera novel·la. La seva primera novel·la per adults, Amor en minúscula, va ser traduïda a 27 idiomes, i a Alemanya va romandre dos anys a les llistes dels més venuts. A aquesta va seguir Tant de bo fossis aquí i Wabi-Sabi, entre d’altres. Periodista de mitjans com El País Semanal, Ment Sana i RNE, en l’actualitat imparteix xerrades i tallers de desenvolupament personal arreu del món.
Àlex Rovira
Àlex Rovira és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, empresari, escriptor, conferenciant internacional, formador i consultor en Transformació Organitzacional, Lideratge i Desenvolupament Personal. Reconegut per la seva capacitat per unir la profunditat humanista amb la claredat pràctica, ha treballat durant més de tres dècades amb empreses i institucions de tot el món, acompanyant processos de canvi i creixement des d’una perspectiva ètica i transformadora. Com a autor, ha publicat nombrosos llibres —entre ells el best-seller La Bona Sort— traduïts a més de 50 idiomes i amb prop de 10 milions d’exemplars venuts als cinc continents impactant desenes de milions de lectors a tot el món. A través del seu treball com a formador i conferenciant ha inspirat milions de persones, combinant la reflexió profunda amb eines aplicables per millorar la vida, les relacions i el lideratge. Des de la seva Escola de Transformació Vital i Lideratge, per la qual han passat més de 70.000 alumnes de tot el món, continua el compromís de compartir coneixement, consciència i eines per a una vida més plena, conscient i amb sentit.
Alba Cardalda
Alba Cardalda es psicóloga especializada en psicoterapia cognitivo-conductual, terapia breve y estratégica, y neuropsicología. Durante más de diez años, ha trabajado en terapia con niños, adolescentes y adultos, tanto de manera individual como en pareja y en familia. En 2017, decidió dejar su trabajo estable para viajar por el mundo, una experiencia que cambió su perspectiva profesional. Este tiempo como psicóloga nómada le permitió profundizar en su comprensión de las relaciones humanas y la comunicación intercultural, conocimientos que luego plasmó en sus libros. Desde entonces, ha revolucionado el campo del desarrollo personal y la comunicación asertiva con su estilo único, que combina conocimientos psicológicos profundos con un lenguaje accesible y cercano. Sus libros incluyen ejemplos prácticos y ejercicios que permiten a los lectores aplicar los conceptos de inmediato. Además, Alba es una conferenciante y divulgadora muy reconocida en redes sociales (@albacardalda.psicologa), donde comparte consejos para mejorar el bienestar diario de 1.000.000 de seguidores.
Juliana Canet
Va néixer i créixer a Cardedeu. L’any 2016, després de descobrir el contingut a internet de l’influenciador català Joan Grivé, va decidir començar a pujar contingut a YouTube. Des de llavors, ha anat guanyant popularitat fins a convertir-se en una de les creadores de contingut en català més conegudes i una de les principals referents. A partir de la seva creixent popularitat a internet, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha comptat amb ella en diversos programes. A la ràdio i a internet, va copresentar el programa Adolescents iCat, a l’emissora iCat, i va col·laborar a Adolescents XL, de Catalunya Ràdio. Actualment, copresenta Que no surti d’aquí, juntament amb Roger Carandell i Marta Montaner, també a Catalunya Ràdio. Puntualment, també ha participat a El Matí de Catalunya Ràdio i a la versió radiofònica de l’APM. A la televisió, se l’ha pogut veure com a col·laboradora a una secció del Tot es mou de TV3 i com a presentadora a Món Maker, del canal infantil Super 3. Paral·lelament a la seva dedicació a les xarxes socials i a la comunicació, va estudiar filologia catalana a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És una de les impulsores del Canal Malaia. Des del 2022 té una secció de recomanacions literària al canal de YouTube de la Llibreria Ona. També és responsable de la col·lecció Brunzits, de Grup62.
Xavier Sala i Martín
Xavier Sala i Martín ostenta la càtedra Jerome and Matthew Grossman de Desenvolupament Econòmic de la Universitat de Columbia a Nova York. És l’autor del Global Competitiveness Index del Fòrum Econòmic Mundial de Davos. Entre el 2003 i el 2010 va ser membre de la junta directiva, tresorer i president de la comissió econòmica del Futbol Club Barcelona. Ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premi Arrow, concedit per la International Health Economics Association a la millor investigació del món en l’àmbit de l’economia de la salut, o els premis Lee Hixson i Lenfest, concedits pels estudiants de les universitats de Yale i Columbia, respectivament, als millors professors de tota la universitat. És autor dels llibres Apuntes de crecimiento económico (1994), Economic Growth (1995) amb Robert Barro, Economia liberal per a no economistes i no liberals (2001), Doncs jo ho veig així (2010), És l’hora dels adéus? (2014), Economia en colors (2015), La invasió dels robots (2018) i Gazebo: por un sueño país. Retos que enfrenta la República Dominicana y las acciones para enfrentarlos (2020) amb Peter Prazmowski i Darwin Caraballo. També ha publicat més de cinquanta articles acadèmics i més de trescents de divulgació. És col·laborador habitual de RAC1, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, on va ser el protagonista del programa Economia en colors.
Xiula
Xiula són un grup de música amb contingut educatiu explícit adreçat principalmet als nens, les nenes i les seves famílies amb la voluntat de posar amor, humor i esperit crític a les grans temàtiques vitals.
A Xiula són el Jan Garrido, músic educador social i terapèuta gestalt i puntet rebel, el Rikki Arjuna, lletrista massa enginyós i educador social, l’Adrià Heredia, músic virtuós i el Marc Soto, productor musical altament sensible. A més a més amb els anys l’equip ha anar creixent i ara hi ha la fabulosa Paula Granja als comandaments, el Xavi Oribe cuida els dissenys i el concepte, l’Aitor Gonzalez mima el so, i la Maria Astallé i la Gisela Guash als vents i l’alegria, i el Sergi Esparza al baix, els teclats i la sal. A la retaguardia hi son la Carlo Sabartés que s’encarrega del món internauta i el papa Garrido ens ajuda amb els números. Són com una gran família on també hi formen part els nens i les nenes i les famílies que els acompanyen, van als concerts i es vinculen amb ells. Entre totes fan de Xiula un projecte viu i emocionant, una xarxa humana abundant que balla i canta i persegueix el bé comú.
Meritxell Blay
Meritxell Blay és professora de llatí i grec a secundària, però té molts més fronts oberts afins. Encapçala l’Associació de Professors de Llengües Clàssiques de Catalunya des de fa un grapat d’anys, forma part del Sindicat de Professors de Secundària i és una de les tres veus impulsores del pòdcast «Les Tres Gràcies», un espai que esguarda la literatura i la societat a través de la mitologia. El currículum, les ocupacions i les inquietuds de la Meritxell es poden allargar força més, però ho podem cloure amb una autodescripció que incorpora al seu perfil d’allò que en dèiem Twitter i que ara n’hauríem de dir X: “Guerrillera de les clàssiques.” Bona part del darrer any l’ha invertida a fer una nova adaptació al català de l‘Odissea, que ha vist la llum gràcies a Inuk Books.
Marc Balló i Mònica Cortés @ma_petite_bouchee
En Marc i la Mònica formen part de MAPETITEBOUCHEE, un projecte gastronòmic que neix de la natura que els ofereix el seu hort ecològic, dels aliments que hi conreen i de la seva passió per la cuina i pel producte. Són amants del menjar real i exquisit, porten a la sang el gust per les receptes saludables, amb ingredients naturals del dia a dia. Són innovadors, atrevits i curiosos a l’hora d’elaborar els seus plats. A més d’haver guanyat diversos premis de fotografia en diferents àmbits, l’any 2020 van ser finalistes de The Best Foodie, membres del jurat a MasterChef 10 (2021), entre d’altres reconeixements. La gastronomia i la fotografia són un art, on la narració es troba en el concepte del plat, en els seus sabors tan naturals, en els ingredients vibrants, en l’harmonia de colors i en l’experiència final, única, del seu gust.
Contacontes: Aquest llibre és per tu amb Quim Fargas
A la Carla no li agrada llegir. És avorrit. Veure la televisió, jugar amb nines o videojocs és molt més divertit. Però el que no sap Carla és que la seva percepció de la lectura canviarà gràcies a un llibre màgic que li regala la seva mare el títol del qual, Aquest llibre és per a tu, la desconcerta. I és que el llibre es va escrivint a mesura que la Carla va tenint diferents vivències. La petita lectora descobrirà que al llibre hi ha moltes de les respostes a les seves preguntes i que és un vehicle amb què, a més d’estimular la seva imaginació, aprendrà més sobre el món que l’envolta i, el més important, sobre ella mateixa.
Contacontes: El camí groc amb Paperarrugat
Imagina despertar-te en un bosc i no saber on ets! Per sort, uns homenets molt amables t’ajuden a trobar un camí groc que et porta a casa. Camina que caminaràs, trobes tot de coses boniques i estranyes, coses que no havies vist mai abans… Endinsa’t en aquest viatge per un món imaginari on voldràs quedar-te molta, molta estona.
Òscar Sardà
A mitjans dels setanta comença la seva professió com a dibuixant de còmic per a adults. A mitjans dels vuitanta dissenya col·leccions d’estampats per a diverses empreses del sector tèxtil. Durant aquest període va publicar en la revista Tot Mataró una sèrie de tires humorístiques d’aparició setmanal dita “La colla Russa”. L’any 1994 inicia la meva labor com a il·lustrador publicitari en l’estudi Layouts art dos. L’any 2000 crea les mascotes Tot i Buma per a la marca de roba infantil Prenatal. En la seva labor com a il·lustrador publicitari també he dissenyat la mascota per al grup Catalana d’Occident, calendaris d’advent per a la marca Kinder del grup Ferrero, logos per a marques alimentoses, una mascota per a Font Vella, etc. 2005 marca l’inici del seu projecte més personal: Les aventures del Follet Oriol, una sèrie que narra les aventures d’un valerós follet. De la mateixa és autor i il·lustrador. Publica la sèrie Editorial Barcanova. La col·lecció va en augment i les vendes arriben als 100.000 exemplars.
Myrto Kalle
És de Grècia i viu a Osona. Treballa a màrqueting per una empresa multinacional però també comparteix receptes fàcils per Instagram i imparteix tallers de cuina i classes de ioga. Quan va néixer la seva primera filla, es va començar a interessar per la nutrició i va estudiar Health Coaching. També va començar a compartir receptes senzilles i saludables per Instagram. Li agrada molt cuinar però també li agrada entretenir i compartir històries relacionades amb les meves receptes. Té tres fills que són els seu equip de tastadors. Ha viscut a Atenes, Gant, Brussel·les i Londres. Apart de la cuina i el ioga, li apassionen l’escalada i la naturalesa.
Júlia Gumà
Nascuda a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1998. És graduada en Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona, té un màster en edició i assessorament literari i actualment treballa com a responsable de premsa i comunicació en el sector editorial. Alumna dels cursos de creació literària impartits per Muriel Villanueva, també forma part de l’Associació Qwerty. Club d’escriptura. Ha publicat els contes infantils Sota el groc (2024), La vaga dels camells (2025) i Sota el vermell (2025), la novel·la juvenil L’envelat (2022), i ha estat la guanyadora del 10è Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2024 amb la novel·la Brots i escorça (2025)
Taller d’il·lustració amb l’Eric Moral i Nil López del Club dels Prodigis.
Eric Moral és guionista, escriptor i doctor en història africana. Com a escriptor, és autor de la saga El Club dels Prodigis, ha publicat la novel·la juvenil Alida y el reino de Uluf (2018) i l’assaig Breve Historia del África subsahariana (2017). També ha escrit La colla supersònica! (2024) i el llibre Jo Mai Mai: qui eren abans que tot canviés? (2024).
L’Eko està obsessionat amb els fenòmens paranormals i arrossega la Sira i el Soren, els seus millors amics, a investigar una masia plena de secrets. Allà coneixeran la Laia, que amaga un portal a un món màgic i perillós. Què hi ha a l’altra banda? I ara que està obert, què passarà si no aconsegueixen tancar-lo a temps? Descobreix criatures llegendàries, poders amagats i misteris per resoldre.
Nandu Jubany
Nandu Jubany és de Monistrol de Calders. Als 18 anys va ingressar com a cap de cuina a l’Urbisol, el restaurant familiar. Posteriorment va treballar a altres establiments de prestigi com el Cabo Mayor de Madrid o la Fonda Sala d’Olost del Lluçanès, on es va iniciar en el tractament de les carns de caça. També va passar un temps a Euskadi, a la cuina de Juan Mari Arzak, i al Bodegón Alejandro, de Martín Berasategui, on va prendre consciència del que representa treballar en un restaurant gastronòmic. És d’aquesta manera que la proposta gastronòmica de Nandu Jubany busca i troba un equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. Sempre amb productes de proximitat i de temporada i receptes reinventades que cuiden fins al més petit detall.
Ada Parellada
És filla de la Fonda Europa de Granollers, que ja té més de 250 anys d’història. L’any 1993, amb 25 anys, obra Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. La restauració ocupa la part central de la seva feina, però la complementa amb múltiples activitats professionals. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. En la mateixa línia, fa tallers i xerrades per a famílies. Escriu llibres de divulgació culinària —n’ha fet una vintena. Actualment està molt implicada en la lluita contra el malbaratament alimentari i, per això, col·labora amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització sobre aquesta realitat. L’any 2021 va obrir una exposició itinerant, “Què mengem avui?”, que reflexiona sobre com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora d’escollir quina alimentació seguir. Tot això, i dos fills que ja han superat l’adolescència, omplen totes les hores del seu rellotge laboral i vital.
Pep Salsetes
Nascut l’any 1945 a Sant Andreu de Palomar, el Pep Salsetes ha dut una vida atrafegada. Cuiner, coquessa, pagès, bibliòfil i guardià de llavors, és un dels referents de la cultura culinària tradicional i popular del nostre país. Actualment viu a l’Ametlla del Vallès, on recupera llavors antigues, cultiva un hort i continua compartint els seus coneixements sobre els orígens de la nostra cuina, la cuina de cada dia i la cuina festiva. Ha publicat els llibres La cuina de les quatre estacions (Rourich, 1991) i La cuina dels vallesans (Farell, 2015), i també a col·laborat en publicacions de temàtica gastronòmica com El Corpus de la Cuina Catalana (Ara Llibres, 2023).
El Pot Petit
El Pot Petit són un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit. Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, han fet més de 1.000 concerts i han produït 5 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els seus vídeos ja passen les més de 129 milions de visualitzacions al youtube. L’any 2019 van treure el seu primer llibre basat en la història d’una de les seves cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions: Les aventures del lleó vergonyós i els seus amics. L’any 2020 van presentar el segon àlbum il·lustrat: Pirates rodamons i el 2021 El Drac Rac. Ara presenten La DJ Güí.