CONCERTS

Descobreix els concerts i coneix les artistes que ens acompanyaran amb la seva música durant aquesta desena edició. La banda sonora comptarà amb sons nous, figures emergents, noves veus i un espectacle de qualitat.

Dan Peralbo i El Comboi

El grup de Torelló ens farà cantar i ballar amb el seu últim treball discogràfic Cosa Fina, que presentaven amb el single Angelina Jolie. L’any 2021 la banda va guanyar el concurs per a grups emergents Sona9 que organitza la revista Enderrock i des d’aleshores han publicat diversos treballs entre els quals ‘Miris com t’ho miris’, un disc de pop-rock, i ‘Immaculada Concepció’, un EP nadalenc gens tradicional.

El proper 2 de desembre tocaran al Sant Jordi de Nadal a les 20h, us esperem a tots!

 

Coneix més sobre Dan Peralbo i el Comboi

Després d’una època a Londres, en la qual va tocar en diversos pubs i carrers britànics, en Dan Peralbo es va instal·lar a Barcelona on va començar a gravar el primer àlbum del projecte individual: ‘Cosquis My’. Per tal de presentar en directe les seves cançons Dan Peralbo va reclutar a Pol Villegas, Aleix “Jimmy” i a Albert “Ret” Rams sota el nom d’El Comboi. D’aquesta manera va néixer Dan Peralbo i El Comboi, la fusió del projecte en solitari del Dan i la banda.

Patricia Atzur

Després de tocar els darrers set anys en solitari als pubs de Londres, Patricia Atzur ha tornat a Barcelona adaptant les seves cançons a un format de banda, amb influències que van des de Crosby, Stills, Nash & Young fins a Led Zeppelin. El seu EP debut, Seasons, li va valer el premi del jurat en el concurs de cantautors Portautors. 

L’artista ja ha actuat per escenaris de prestigi com el Festival Altacústic, el Santa Tecla de Tarragona, el Festival Accents o la FM de Gràcia entre d’altres. El seu proper escenari? El del Sant Jordi de Nadal! El 2 de desembre a les 13:00.

Coneix més sobre Patricia Atzur

Patricia Atzur, nascuda el 6 de març de 1994 a Barcelona, és una cantautora i guitarrista apassionada de la fotografia. El 2013 decideix traslladar-se a Londres per formar-se oficialment en aquesta disciplina i s’hi instal·la allà durant set anys. Durant la seva estada a Londres, Patricia Atzur compagina les seves dues aficions i passions: la fotografia i la música. Destaca pel seu treball com a directora creativa de Karpa Records (2016-2017) en el camp de la fotografia. Pel que fa a la música, sota el nom artístic de Jane Silver, comença a formar i desenvolupar el seu propi estil musical, una versió actualitzada de la música folk amb influències folk oníriques inspirades en la música anglosaxona. Tot i haver actuat generalment en solitari en diversos pubs de Londres, a Barcelona Patricia Atzur ha transformat les seves cançons en un format de banda.