MARKET

Coneix les foodtrucks on podràs menjar i trobar una oferta variada de gran qualitat, les llibreries on aconseguir els teus nous llibres preferits i les paradetes i pop-ups que trobaràs durant el cap de setmana!

QUÈ MENJARÀS?

FOODTRUCKS

Pocavergonya

Amb Pocavergonya Foodtruck tasta els millors entrepans d’autor i tapes mediterrànies de l’Alt Empordà!

La Creperie de Mariöne

La Creperie de Mariöne ofereix creps dolces i salades boníssimes al mateix temps que dona vida a una de les mítiques caravanes vintage dels anys 60.

La Antigua Food Van

Escull entre creps, hamburgueses, Bagels i especialitats per picar a La Antigua Food Van! Hummus, fingers de pollastre, nachos amb guacamole i cheddar, patates al curry… tot per llepar-se els dits!

Descobreix la varietat de pizzes que cuinen a una antiga caravana Piaggio Ape Italiana el projecte culinari sobre rodes Una Pizza Foodtruck! Amb opcions veganes i vegetarianes. 

Una Pizza Foodtruck

QUÈ LLEGIRÀS?

LLIBRERIES

Llibreria L’Aranya acumulen 17 anys d’experiència en encomanar el plaer de la lectura a tota la societat. Un espai on podràs trobar literatura infantil, juvenil i àlbums il·lustrats.

Si t’interessa la muntanya i la natura la Llibreria Horitzons és la teva llibreria! Especialitzada en llibres d’excursions, biologia, trekking, i fauna i flora. 

Llibreria Terranova ofereix una extensa oferta de llibres especials, d’autor i poc coneguts: llibres d’artistes, de fotografia, còmics i fanzines, etc. per conservar el patrimoni literari més marginal. 

Abacus Cooperativa porta oferint una proposta literària innovadora des de 1968, endinsa’t en la seva gran oferta i troba el llibre que més s’adapti a tu.

T’agrada viatjar i descobrir llocs nous? A Llibreria Altaïr trobaràs literatura de viatges i llibres de tot el món per conèixer diferents territoris, pobles i cultures de la Terra.

Troba la teva pròxima lectura a Llibreria Niudelletres! Especialitzada en literatura infantil i juvenil vol aportar el seu granet de sorra per a fer un món millor.

QUÈ COMPRARÀS?

POP-UPS

A Quatre Mans

No et perdis els coixins de lectura fets a mà de A Quatre Mans! Coixins de lectura per la platja, la cuina o per casa que aguanten el llibre i et fan la lectura més amena!

Faves Comptades

Llibretes, estoigs, clauers, tasses, totebags i tots els complements sobre la llengua catalana que et puguis imaginar a la botiga de Faves Comptades!

A Tela Limonera t’enamoraràs del seu tèxtil infantil i accessoris: bosses, tovallons, coleteros, corones, banderoles i molt més! 

 Tela Limonera
Plataforma per la llengua

Plataforma per la Llengua és una organització que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. A la seva botiga trobaràs samarretes, totebags i altres productes exclusius en català. 

El Voluntariat per la llengua forma parelles lingüístiques entre persones que parlen català i d’altres que volen practicar-lo. A la paradeta descobriràs la màgia de les parelles lingüístiques que ja són més de 165.000!

 

Voluntariat per la llengua
 Laboratori de Lletres

Consulta els cursos d’escriptura i comunicació que ofereix l’escola Laboratori de Lletres! També trobaràs quaderns d’exercicis d’escriptura i marxandatge.